Loading. Please wait...
search

Om John Grandt

Hvem er jeg?

Mit navn er John Grandt og jeg er oprindeligt udlært som butiksslagter, dog er det mange år siden jeg var i slagterfaget. I stedet for har jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter I Esbjerg.
A/S J. Lauritzen’s Eftf. –  Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Indtil nu har jeg været hos Lauritzen i over 6 år.

Udover ovenstående har jeg før dette været ansat som Webmaster/IT Administrator i en Dansk/Svensk virksomhed som baserer sin virksomhed på Elspil, nemlig Laubjerg Vinsch. Og naturligvis arbejdet meget med mine egne private domæner & mine gratis Support sider til WordPress. Disse kommer op igen i nogle af de nye projekter der er i støbesken for 2017.

If you tell the truth, you don’t have to remember anything.” ― Mark Twain

Story Show Sidebar Hide Sidebar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url